- Iklan -

Berbicara mengenai seorang bapa – dia merupakan insan paling penting dan berperanan besar dalam sesebuah keluarga selepas ibu. Justeru, kita perlu menghargai setiap keringat dan jasanya yang tumpah sepanjang hidup kita.

Hari bapa bakal menjelang, pasti ramai sedang mencari hadiah sesuai untuk dihadiahkan kepada ayah tersayang kan? Sudahkah korang menyiapkan hadiah buat hero hati? Korang tak tahu nak bagi apa? Tak payah pening-pening!

Kalau korang nak tahu sebenarnya setiap bapa ada sifat khusus yang menjadikan mereka kelihatan hebat dengan gaya tersendiri. So, apa kata kita singkap sedikit sikap seorang ayah dan hadiah apa korang patut beli. Agak-agak, ayah korang yang mana?

1) Bapa Aktif

Bapa jenis ini sememangnya mengamalkan gaya hidup sihat dan menjadikan amalan bersukan sebagai sebahagian daripada aktiviti wajib. Ada yang berjogging, ada pula memilih berbasikal dan tidak kurang juga yang bermain gym. Kebiasaannya, mereka akan bersukan mengikut jadual seharian mereka.

Bapa seperti ini lebih cenderung untuk menggemari barangan sukan. Antara contoh mudah adalah barangan berjenama yang dikhususkan untuk mereka aktif bersukan seperti HONOR Band 4 dan HONOR Body Fat Scale. Korang juga boleh berikan HONOR SoundStone Portable Bluetooth Speaker – sambil bersukan, boleh berhibur!

 

2) Bapa Bergaya

Bapa seperti ini sangat mementingkan penampilan yang sesuai dengan cita rasa dan gaya hidup mereka. Mereka gemar memiliki penampilan menarik terutamanya berkait rapat dengan peribadi diri. Mereka kebiasaannya begitu bijak dalam membuat pilihan fesyen.

Bapa jenis ini lebih cenderung untuk menggemari pemberian nampak gaya trendy dan stylo. Antaranya, hadiah terbaik untuk pelbagai kegunaan – contohnya seperti bundle HONOR 10 Lite dan HONOR Watch Magic. Selain kegunaan harian, HONOR Watch Magic juga sangat sesuai untuk bersukan!

 

3) Bapa Berjiwa Seni

Bapa berjiwa seni, kebiasaannya lebih cenderung bersikap santai dan menggemari muzik serta seni. Muzik adalah segala-galanya bagi mereka dan lebih power, siap ada bapa yang boleh menghafal berdozen-dozen lirik lagu kegemaran! Power kan?

Bapa seperti ini lebih cenderung menggemari hadiah berupa peralatan yang boleh digunakan untuk mereka ‘layan’ minat itu – salah satunya seperti pembesar suara. Tak ada idea brand yang sesuai? Eh, HONOR 7X dan HONOR SoundStone Portable Bluetooth Speaker kan ada!

 

4) Bapa Gemar Bergambar

Memang tak dinafikan, ada juga bapa yang gemar mengambil gambar. Bapa seperti ini kebiasaannya gemar merakam gambar dan video dengan best shot untuk dijadikan sebagai kenang-kenangan.

Bapa jenis ini menggemari pemberian hadiah berkaitan fotografi tapi DSLR pulak mahal dan susah dibawa keluar. Idea terbaik adalah smartphone dengan kamera SUPERB! Almaklumlah…Smartphone sekarang pun dah boleh dapat kualiti best. Nak pilihan model paling best? HONOR 9 Lite, HONOR 7X dan HONOR 10 Lite kan ada!

Ha macam mana gais? Dah tahu nak beli apa? Okay, alang-alang tu kami nak share terus satu berita sangat BEST! HONOR kini mengambil langkah memeriahkan lagi hari bapa dengan mengadakan promosi yang menawarkan pakej hebat. Setiap pakej didatangkan dengan harga yang rendah dan sangat berpatutan! TAK PERCAYA? Cuba check kat bawah ni:

PAKEJ PROMOSI DISKAUN (PENJIMATAN SEHINGGA)
HONOR 9 Lite & HONOR Band 3 RM 520 RM 218
HONOR 7X & HONOR SoundStone Portable Bluetooth Speaker RM 699 RM 299
HONOR 10 Lite & HONOR Watch Magic RM 1,059 RM 219
HONOR Body Fat Scale & HONOR SoundStone Portable Bluetooth Speaker RM 179 RM 129

 

Wah! Teruja tak?! Promosi bermula SEKARANG – 20 Jun 2019. Bagi yang berminat, promosi ini ditawarkan secara atas talian menerusi gedung beli belah, hihonor.com/my. Jangan lepaskan peluang keemasan ini! Selamat Hari Bapa diucapkan kepada semua bapa!