Eh?! Mana Butang IGTV Pada Aplikasi Utama Instagram? Dah Kena Buang Ke? OMG!

Mana nutang IGTV pada aplikasi utama instagram ni? OKAY! OKAY! OKAY! Kalau korang perasan, butang IGTV pada aplikasi utama Instagram kini sudah tiada. Tak percaya? Apa kata, cuba korang check kejap! Eh..Ye la, dah takde! Kenapa ek?

Ha, ni nak bagitahu! Instagram kini telah membuang butang berkenaan menerusi kemaskini terbaru aplikasi berkenaan. Sebab? Langkah ini diambil kerana sangat sedikit pengguna yang menggunakan ciri ini. Pengguna dilihat lebih selesa untuk mengakses ciri ini menerusi perkongsiaan “feed” pada aplikasi Instagram. Jadi, korang okay ke tak tu? Muat turun aplikasi Instagram menerusi : Goole Play | App Store 

 

You might also like