Memang Tidak Akan Menyesal Beli Peranti Eksklusif OPPO A95!!!

- Iklan -

Kadang-kala korang mesti tertanya-tanya adakah korang membuat keputusan yag betul ketika membeli telefon pintar yang baharu sehingga membuatkan korang rasa menyesal selepas membelinya. Tapi ini ada berita baik sebab apabila korang beli telefon OPPO A95 ini, pastinya korang tidak akan menyesal. Nak tahu kenapa? Meh min kongsikan!!!

Rekaan Cun Memang Berbaloi!!!

Nak tahu tak OPPO A95 ni hadir dengan berat yang sangat ringgan 175 g dan hanya 7.95 mm nipis. Dengan skrin berlubang  AMOLED FHD+ 6.43 inci Warna yang dihadirkan juga sangat cantik apabila ia disertakan dengan Ini warna Glowing Rainbow Silver.

Bukan itu sahaja tau, ia jugak turut disertakan dengan beberapa ciri khas yang mana ia disertakan dengan Anti Dust dan cap jari juga tidak akan kelihatan kerna material yang digunakan pada panel belakang sangat eksklusif dan pada harga yang sangat berpatutan yang tak menyesal kalau beli tau!!

Kuasa Dalaman Macam Telefon Kelas Kayangan!!!

Sungguhpun ia bukan dalam kategori kayangan, tetapi, kuasa dalamannya tidak dapat dinafikan lagi apabila ia dihadirkan dengan SnapdragonTM 662 dan konfigurasi 8GB RAM + 128GB ROM yang besar yang pastinya buat performance jadi lebih smooth. Ini ada satu lagi sebab kenapa O{PPO A95 ini berbaloi apabila ia hadir dengan Teknologi Pengembangan RAM OPPO turut hadir pada A95. Dengan Pengembangan RAM, jika telefon kehabisan ruang RAM yang boleh digunakan, pengguna boleh memilih untuk menukar sebahagian daripada ROM yang tersedia kepada RAM maya untuk memastikan telefon beroperasi dengan lancar yang mana ia mampu prestasi improve data reading

Main Game Puas Seperti Telefon Gaming!!!

Yang berbaloi mengenai peranti ini adalah ia turut hadir dengan keupayaan gaming yang sangat baik tau!!! Dihadirkan dengan Teknologi Hyper Boost OPPO yang dipatenkan memastikan kadar bingkai yang lebih stabil semasa permainan, dengan penggunaan kuasa yang lebih sedikit dan kawalan suhu yang lebih baik. Tak cukup dengan itu, ia turut dihadirkan dengan Hyper Boost yang meningkatkan sentuhan dan responsif dalam permainan sambil mengurangkan ketinggalan, meningkatkan kadar bingkai dan menambah baik masa pemuatan, memberikan anda pengalaman permainan terbaik pada OPPO A95.

Berbaloi sememangnya berbaloi apabila ia turut dihadirkan dengan Game Space membolehkan sistem mengoptimumkan prestasi dengan meningkatkan kelajuan rangkaian dan meningkatkan penggunaan memori semasa bermain. Game Assistant serba baharu dengan reka letak halaman yang dikemas kini daripada bar sisi skrin untuk memantau persekitaran permainan dan banyak lagi. Sememangnya enak ketika anda bermain game menggunakan peranti ini dan pastinya tidak menyesal tau!!!

Kamera Seperti Kelas Atasan!!!

Bab yang ni pasti korang tidak akan rasa menyesal laa apabila peranti ini hadir dengan keupayaan kamera 48MP + 2MP + 2MP bagi kamera belakang dan 16 MP bagi kamera hadapan. Kualiti gambar pastinya bukan kaleng-kaleng guys. Perincian warna ia dihadirkan pasti membuatkan korang terkesima melihatnya. 

AI Beautification memberikan kesan kecantikan kulit yang lebih tepat dan pelbagai berdasarkan persekitaran ambien. Ciri Tona Kulit Pintar OPPO juga menambah kesan pelicinan dan pencerahan yang disesuaikan dengan pilihan individu. Dengan Front Night mode, anda masih boleh menangkap imej yang sangat jelas daripada kamera hadapan walaupun dalam persekitaran gelap. Imej yang terhasil sangat tajam terutamanya warna yang dihasilkan sangat baik dan jelas.

Jadi berbaloi kan beli telefon OPPO A95 ini tau. Bagi yang nak beli, ini ada promosi menarik buat anda. 

Promosi Menarik

20 November hingga 14 Disember 2021

Promosi PWP, pelanggan yang membeli add-on OPPO A95 RM1 boleh mendapatkan EncoBuds bernilai RM159 Saluran Tersedia: My OPPO Space, Kedai Jenama OPPO, Kedai Dalam Talian Rasmi OPPO, Peniaga Sah OPPO, Kedai Dalam Talian Sah OPPO, Rakan Kongsi Kedai Rangkaian, rakan kongsi telco dan rakan kongsi E-comm seperti Shopee dan Lazada

20 November hingga 14 Januari 2022

Keistimewaan Eksklusif Ahli OPPO Saya

Ahli Aplikasi OPPO saya boleh mendapatkan baucar minuman Starbucks beli 1 percuma 1 buatan tangan percuma bersaiz Grande & sarung telefon peribadi terhad bernilai RM99

20 November hingga 30 November

Promosi PWP

Promosi Eksklusif OPPO Brand Store, tambah RM95 boleh dapat OPPO Band bernilai RM159

 Beli dalam talian, ambil di mana-mana OPPO Brand Store. Dapatkan jaminan lanjutan 6 bulan bernilai RM49.90.

20 November sahaja

Hadiah bernilai sehingga RM70,000, OPPO Powerbank dan banyak lagi hadiah untuk direbut di jerayawara OPPO A95 yang terletak di Mid Valley

100 pelanggan pertama yang membeli OPPO A95 mereka di jerayawara Mid Valley layak menerima Bank Kuasa Caj Flash VOOC OPPO bernilai RM229 dan menyertai peraduan interaktif mereka dan memenangi lebih banyak ganjaran.

Klik link berikut bagi maklumat alnjut:

T&C:
https://www.oppo.com/my/store/contents/event/OPPO-A95-Pre-order-and-first-sales-promotion-terms-and-conditions/

Purchase link:

https://www.oppo.com/my/smartphones/series-a/a95/?utm_medium=paidsocial&utm_source=facebook&utm_campaign=eringmalay-my_ms-oppo_a_series-firstsale-social_followers–oppo_a95_firstsale-20211117-20211214-awareness&utm_content=a95_firstsale&utm_term=oppo_a95

You might also like