Mesti korang tahu kan jenama komputer riba terkenal iaitu MSi yang pastinya memberikan prestasi yang terbaik. Terkini, MSi GF65 Thin memang confirm berbaloi untuk beli. Tak percaya? Korang baca la sendiri.

Spesifikasi Ringkas

Sebelum korang nak tahu mengenai komputer riba ini, korang kena tahu dahulu tentang spesifikasi perantinya. Jom tengok!!!

🔥 Warna: Hitam

🔥 Skrin: 15.6” FHD anti Glare 120Hz

🔥 Intel Core i5-9300H

🔥 NVIDIA GeForce GTX1660Ti 6GB GDDR6

🔥 512GB SSD DDR4 8GB

🔥 51 Battery (Whr)

🔥 180W adapter

🔥 359mm x 254mm x 21.7 mm

🔥 1.86 kg

Rekaan Yang Awesome!!

kalau sekali Pandang, sememangnya sangat nice khususnya di bahagian rangka yang memperlihatkan nulai ekslusif pada komputer riba ini. Sedikit potongan di bahagian sisi nyata memberikan nilai tambah pada komputer riba ini.

Backlight pada keyboard memberikan feel yang berbeza ketika anda bermain game menggunakan MSi GF65 Thin.

Korang Mesti tak puas kan. Nah tengok la sendiri!!!

 

Skrin Yang Awesome

Nak main game best, kena la ada skin yang memang terbaik. Korang jangan risau sebab MSi GF65 Thin ni tampil dengan skrin yang luas 15.6” FHD anti Glare . Lebih menarik ia turut disertakan dengan 120Hz yang memberikan paparan yang sangat jelas dengan perincian yang sangat kemas. Kesan grafik juga dapat dilihat dengan baik.

Kuasa Dalaman Yang Memang Power

Nak main game tuna MSi GF65 Thin ini tampil dengan kuala dalaman yang sememangnya memukau apabila ia dihadirkan dengan Intel Core i5-9300H yang memberikan prestasi tanpa lag dan juga mampu bermain game dengan baik. Ditambah dengan NVIDIA GeForce GTX1660Ti 6GB GDDR6 dan dipadankan dengan 512GB SSD DDR4 8GB membuatkan korang tak senang duduk time nak main game!!!

Kami tak terus percaya. Kami menjalankan ujian terhadap komputer riba ini menggunakan User Benchmark dan Crystaldisk. Keputusan ujian ini memperlihatkan dapatan yang menakjubkan.

Userbenchmark

 

Apa Kata Editor

Secara keseluruhan, komputer riba ini memaparkan prestasi yang sangat main. paparan skirn yang sangat baik dan ditambah dengan kuasa dalaman yang memukau, memberikan kepuasan kepada anda ketika menggunakannya. Berbaloi untik dimiliki sekarang! Harga Flash sale sekarang ni hanya RM 4299 saje (harga asal RM 4699)!