- Iklan -

HONOR Band 5 ni baru sahaja di lancarkan. Tetapi orang ramai sudah mula ‘hype’ dan teruja mengenai jam tangan ini. Apa yang best sangat pasal HONOR Band 5 ni?? Jom laa kita tengok sendiri!!!

 

Spesfikasi Memang Thorbaik!!

Kecil-kecil cili padi tau. Itulah pepatah yang paling sesuai untuk mengambarkan betapa hebatnya HONOr Band 5 ini. Sungguhpun rekaanya tampak kecil, tetapi spesifikasinya memang tip top bagi kelasnya tau. Tak percaya?? Tengok la sendiri:

  • 0.95″ AMOLED Full Color Display
  • Sehingga 282 PPI
  • 2.5D Glass
  • 24 Jam Pemantauan Kadar Degupan Jantung
  • 10 Distinct Fitness Mode
  • Kalis Air Sehingga Kedalaman 50 meter
  • SPO2

Antaramuka Hipstur Giler!!!

Kalau korang nak tau, Apabila korang pair sahaja HONOR Band 5 ini dengan telefon, korang boleh lihat pelbagai antaramuka yang sangat Hipstur dan cantik giler!!! Sama ada digital mahupun analog. Cara nak guna pun mudah sahaja, korang hanya perlu pilih antara muka dan tekan download. Apa yang penting ia adalah PERCUMA tau!!!

Fungsi Memang Bukan Kaleng-Kaleng

HONOR Band 5 ini bukan hanya boleh melihat waktu tetapi juga pelbagai fungsi menarik yang hadir.

SPO2

Ini antara yang paling best sebab korang boleh pantau kadar oksigen dalam badan korang. Perghh memang power. Korang hanya perlu pakai HONOR Band 5 dengan ketat di tangan dan jangan bergerak ketika ia menganalisis.Mudah kan!!!

HUAWEI TruSleep

Ini pun best juga sebab korang boleh memantau tidur anda. jadi anda boleh melihat sama ada anda mendapat tidur yang berkualiti atau tidak.

24 Jam Pemantauan Kadar Degupan Jantung

Menerusi HONOR Band 5 ini, anda boleh memantau kadar degupan jantung. Jadi anda boleh bacaan kadar degupan yang lebih tepat.

Fitness Mode

Bagi yang kaki bersenam tu, fungsi ini sangat best sebab ia dihadirkan dengan 10 Distinct Fitness Mode antaranya Indoor / outdoor running, Indoor/outdoor cycling, Swimming, Rowing Machine dan banyak lagi. Lepas ni dah boleh jadi sado.

Pantau Notifikasi

Ini juga menarik apabila sebarang notifikasi yang diterima pada telefon anda seperti mesej, Instagram dan sebagainya, anda boleh melihatkan di telefon. WOWW!!!

Bateri Tahan Lama giler!!!

Sungguhpun ia kecil, tetapi ia mampu bertahan dengan lama. Dikhabarkan ia mampu untuk bertahan sehingga 14 hari dalam keadaan standby bagi sekali cas penuh.

Mesti korang tak senang duduk nak memiliki HONOR Band 5 ini. Korang jangan risau sebab HONOR Band 5 kini boleh dibeli pada harga RM119 (harga asal RM149) bersempena 10.10 Sale di LAZADA. Promosi ini sehari sahaja bermula dari 12 pagi pada 10 Oktober!!! Apa tunggu lagi guys. Cepat-cepat dapatkan!!!

Beli Peranti HONOR Di Sini:

_______________________________________

Artikel Berkaitan:

- Advertisement -

BERI MAKLUM BALAS

Please enter your comment!
Please enter your name here